Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Website allignment and design has gone wierd?

Question

Posted · Report post

Hi, i was just using the draf and drop editor to add a few extra modules when this happened : http://cheapwebdesign.co/

The site is full width and everything has gone wierd? any ideas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Posted · Report post

Hi Rob

 

The debug checkbox enables a panel which shows us specific information from your site including which sections/plugins are enabled and shows various aspects of the site setup and host setup which helps identifies any problems. It's not the same as the wordpress debug etc.

 

The site seems fine now, I would imagine that if this happened suddenly it was due to a hosting/server issue which was correct as soon as it was noticed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks i deactived all the plugins, that did not work... so the debug was turned on and it worked fine.

 

Are there any downsides to the debug? and why is it not on automatically?

 

Any ideas as to why this suddenly happened? the site was fine, all plugins have been used before and it suddenly happend this morning when no plugins were installed? very odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks for your expert knowledge, really appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi,

 

Making changes to drag and drop templates, shouldn't really cause this error. You need to contact your host regarding this issue, we can not resolve hosting problems. Once your site is backup, please reply here and let us know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It is back up, sorry about that, it was online when i posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Your compiled CSS is blank, I am not entirely sure how this can happen. Therefore can you disable all non-PageLines plugins and see if this resolves your issue.

If that doesn't resolve your issue, please enable PageLines debug mode (PageLines > Site Options > Advanced).

 

http://cheapwebdesign.co/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-1361947021.css

Share this post


Link to post
Share on other sites