Jump to content


Photo
- - - - -

Featured image suddenly appearing at top of content

featured image

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tiltcreative

tiltcreative

    Advanced Member

  • Members

  • 60 posts
  • LocationCanada
  • Country: Country Flag

Posted 26 February 2013 - 08:11 PM

I am having a new problem today - it was fine yesterday, but now all of my featured images (needed for carousel and stuff) are appearing at the top of my content sections. I don't want them there. When there's an image in that position, it will show above it on the right.

 

I have tried turning off all of my plugins and it doesn't change. Any ideas on what might be causing this? I haven't made any major changes to anything today other than adding some content and images. It appears to be only happening on posts and not pages.

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content



#2 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 26 February 2013 - 11:43 PM

Hi Amanda

 

I've checked your site, the small image which is displaying on the right is the thumb for that page. If you go to Pagelines>site options>blogs and posts and check your settings for the thumbnail placement, make sure you uncheck 'single post pages'. This should resolve this for you.



#3 stug

stug

    Advanced Member

  • Members
  • 58 posts
  • Framework Version:pro
  • Country: Country Flag

Posted 02 September 2013 - 02:31 PM

Hi I am also having this problem, I have only set one post with featured image just to show you.

Please Login or Register to see this Hidden Content

. I have checked the seitings as you suggest,(was going to attach a screen shot but can't see a button for it). I have left this for a long time but now I want to use the featured slider etc so will have to resolve it.



#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15269 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 03 September 2013 - 09:05 AM

@

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

From what I can tell those images aren't Featured Images, they're images you have added via the Media Uploader and added via HTML. So you will probably want to remove those images and add a Feature images instead, if you have already, then its most likely you have disabled the option to display Featured Images. Following James instructions will resolve your issue.

 

@

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

You're using the Letters Section, there are no options to position the Featured Image. If you want more control you can replace the Letters section with the standard PostLoop section.







Also tagged with one or more of these keywords: featured image