Jump to content


Photo
- - - - -

Morefoot floating left and white background lost

Morefoot; Page background;

Best Answer 1nvolveesv , 18 February 2013 - 06:09 PM

Hi Danny,

I rebuilt my CSS from the beginning and found the error!

Thanks for your patience..

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 1nvolveesv

1nvolveesv

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • LocationLondon
  • Country: Country Flag

Posted 18 February 2013 - 10:33 AM

Hi Pagelines,

 

I'm a complete CSS Noob, but have been making good progress on my first site using firebug and referring to your forum answers..

Anyway, in the last 2 days my morefoot with boxes (used on home page only) has suddenly jumped left and has lost the site background (should be white). Based on Default template - Template 1 used on rest of site...

Only updates i have undertaken for home page is some new imagery in my nivoslider and have installed Flexi Quote Rotator in the content area - but can't see through firebug and my custom CSS what can be causing this...

Site due for soft launch tomoorrow - can you advise/help?

Thanks



#2 1nvolveesv

1nvolveesv

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • LocationLondon
  • Country: Country Flag

Posted 18 February 2013 - 11:37 AM

Update: Bizarrely - the white background is back after adding a few more quotes to my quote rotator (and by playing with the quote css) also, the 'left float' is not as dramatic - but still not great... Can someone have a look? Please...



#3 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 18 February 2013 - 12:14 PM

Could you please provide a link to your site. 



#4 1nvolveesv

1nvolveesv

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • LocationLondon
  • Country: Country Flag

Posted 18 February 2013 - 01:11 PM

Hi Martin,

Sorry here it is - www.involve-everyone.co.uk



#5 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17583 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 18 February 2013 - 01:30 PM

Hi,

 

The reason why you have a issue with your color is that you have this:

 

 

.canvas .page-canvas, .thepage .content, .sf-menu li, #primary-nav ul.sf-menu a:focus, .sf-menu a:hover, .sf-menu a:active, .commentlist ul.children .even {
background-color: 000000;
}
 
Now there is no # in the color code, go to PageLines > Site Options > Color Control and make sure your all your color codes have # infront of the code.
 
For example,
 
#000000 or #00FF00 and so on..


#6 1nvolveesv

1nvolveesv

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • LocationLondon
  • Country: Country Flag

Posted 18 February 2013 - 01:35 PM

Thanks Danny - Schoolboy error! I have now fixed this... Any idea what is going on in morefoot with the boxes floating left?



#7 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17583 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 18 February 2013 - 01:55 PM

I would suggest removing your custom CSS and see if this resolves your issue. If this doesn't resolve the error, reply here and we can take a closer look.

 

If it does resolve the issue, then you will need to review your custom CSS.



#8 1nvolveesv

1nvolveesv

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • LocationLondon
  • Country: Country Flag

Posted 18 February 2013 - 06:09 PM   Best Answer

Hi Danny,

I rebuilt my CSS from the beginning and found the error!

Thanks for your patience..