Jump to content


Photo
- - - - -

JQuery

Desperate need help

Best Answer Simon_P , 13 February 2013 - 06:00 PM

Right, the plugin has a conflict with bootstrap.js. Our framework uses it for basically everything ;) The bootstrap file is totally unmodified, so perhaps you should ask the plugin authors to add support for it as quite a lot of wp themes use this library now.

Go to the full post


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 03:31 PM

Guys,

 

Have a question.

 

I`m using pagelines with simple press forum software and all is almost good.

An extension for simple press is not working because the pageline template is always calling the jquery google cdn

And it needs to call the wordpress jquery library. Now I`m a total noob when it comes to coding but can you guys please provide me the php code to change this? I don`t no where I can do this.

Thanks in advance



#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 03:38 PM

PageLines Framework absolutely does NOT load any libraries externally.

We host a free version of the framework on WordPress.org and it is one of their guidelines.

 

Its probably a plugin loading an older version of jQuery.



#3 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 03:42 PM

hmm. can you tell me when I deactivate all other plugins the simple press attachment plugin still won`t work why this is? thanx for your reply



#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 03:45 PM

Well unless you deactivate them I cant really have a look ;)


  • tomerus likes this

#5 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 03:47 PM

Hahaha ok I deactivated all exept simple press.. please do your magic, tnx again!



#6 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 03:48 PM

Right well now the default jquery is being loaded does the attachment thing work now? I dont have a login for simplepress to test it.



#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:01 PM

Have you tried switching themes? 



#8 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:02 PM

nope little bit scared with that. Won`t all my settings be gone?



#9 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:06 PM

No, all settings are stored in the database.



#10 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:09 PM

tried it with that twenty eleven theme and it works then. But when I go back to the pagelines them it doesn`t anymore :-(



#11 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:10 PM

Maybe its a conflict with the bootstrap code, I wasnt seeing any js errors. Is this plugin vital? Are there other solutions?



#12 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:12 PM

I think it`s vital. I would like to give user the possebility to add their media thrue an upload menu. Can you think of an better solution?



#13 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:13 PM

Well does simplepress not have an image attachment capability anyway? Do you have to use a plugin? 



#14 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:16 PM

this is their plugin/add on to simplepress. I paid for it even so. When not using the attachment editor you can only upload media bij embedding links.. Doesn`t this scare of users?



#15 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:21 PM

OK so can you PM me a link to the plugin, im not prepared to sign up for a year just to test a plugin ;)



#16 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 04:29 PM

just sent pm thank you!



#17 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 06:00 PM   Best Answer

Right, the plugin has a conflict with bootstrap.js. Our framework uses it for basically everything ;) The bootstrap file is totally unmodified, so perhaps you should ask the plugin authors to add support for it as quite a lot of wp themes use this library now.


  • alistair likes this

#18 tomerus

tomerus

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 13 February 2013 - 06:35 PM

Will do Simon.. thank you for everything