Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Using "Museo" font? quick question


Question

Posted · Report post

Hi all,

 

I´m using the last version of pagelines, and I´d like to use Museo font on titles and main text.

 

I´ve seen the Cufon and Typekit utility, but which one should I use? is there any tutorial for this?.

 

Thanks in advance :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Posted · Report post

OK, I have entered the password and there is no such file ? Have you uploaded the file, if so can you provide a link please.

I recommend you read through the Cufon documentation, as this is not a PageLines issue, all you need to do is add the correct URL into the URL option field. If the file doesn't exists, like I mentioned above, then its not going to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi,

 

There are instructions on how to add TypeKit to PageLines on our Typography documentation. However, we are unable to provide support on how to use TypeKit.

 

http://support.pagelines.me/docs/site-options/typography/

 

To know to use TypekIt, they have the following article - http://help.typekit.com/customer/portal/articles/6780-Adding-fonts-to-your-site

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi, I´ve tried using cufon but I´ve done something wrong as it doesnt works (is something else required apart from creating the cufon file, upload to my ftp and place the information on the control panel?).

 

Attached is an image from my pagelines control panel, what´s wrong?.

 

post-45335-0-98970000-1360656349_thumb.p

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi,

 

Your site is password protected this may be the cause of the issue.

http://ouyapro.com/museo_400-museo_600-museo_300.font

 

Redirects to a login screen.

 

I have just attempt Cufon, using a generated file that I uploaded to DropBox and it worked without any issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ouch I forgot the .js in the end of the file, is now solved. 

Is there any way to make the cufon font as default? so I don´t have to use the customized css tag?.

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ah nice spot, I missed that, happy to hear the issue has been resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites