Jump to content


Photo
Simple CSS Lite

Problems with classic nav after install WPML



Best Answer Jenny† , 13 February 2013 - 03:22 PM

Hi there! Danny is 100% correct. Your product should have a # with the color code in the box or it won't work. If you want to use the number without the #, then click the color picker box and type the number in the color picker box without the #. :)  More information is at http://www.simplemama.com/simple-css/

Go to the full post


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 lgblom

lgblom

    Super Member

  • Members
  • 136 posts

Posted 09 February 2013 - 07:56 AM

Hi,

my problems is what after install WPML my settings in Simple CSS Lite don't work.

I have now uninstall WPML but the problems is still there?

i can't make change in Simple CSS Lite and the color field looks funny. (see my screeshot)

 

What to do?

 

http://www.hastochvagn.se

 

Best regards

L G

 

Attached Files



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 18893 posts

Posted 10 February 2013 - 01:45 PM

Hi,

 

The Simple CSS Lite plugin is a third party plugin. Therefore, you will need to contact the author for assistance, I have moved your topic to the store product forums and assigned the CSS Lite prefix to your topic.

 

Also, looking at your screenshot, the issue is most likely caused by the fact that there is no # in front of the hex color code. Adding this should resolve your issue.



#3 lgblom

lgblom

    Super Member

  • Members
  • 136 posts

Posted 11 February 2013 - 05:55 AM

Hi Danny,

thanks for your answer...i will check product forum.

I try to put the # in front of hex color code, but then i save and get back to this settings its not there.....

But i check the product forum, and maybe i found the answer there.

 

Thanks for your help Danny and have a nice day :)



#4 Jenny†

Jenny

    Advocate

  • DMS Subscriber†
  • 2924 posts

Posted 13 February 2013 - 03:22 PM   Best Answer

Hi there! Danny is 100% correct. Your product should have a # with the color code in the box or it won't work. If you want to use the number without the #, then click the color picker box and type the number in the color picker box without the #. :)  More information is at http://www.simplemama.com/simple-css/



#5 lgblom

lgblom

    Super Member

  • Members
  • 136 posts

Posted 15 February 2013 - 03:22 PM

Thanks Jenny and Danny :)