Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Content padding not taking effect in custom CSS

Question

Posted · Report post

I am trying to adjust the content padding at the top of the content area to 20px.

 

I have used firebug and can get the content to move there, but there is no effect when I paste the code in the custom css area.

 

Is this the corect code to move the content down?

 

#content .content-pad {padding-top: 20px;}

 

One of the pages in question is http://foothillstorm.org/recruiting/

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Posted · Report post

Hi,

 

Try adding the below code to your custom CSS and adding the padding value, from what I can see you will need something along the lines of 40px or above.

 

#site .section-content-area .content-pad {
}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi,

 

Do you have a cache plugin active?  If so, please clear the cache using the plugin's settings.

 

Here's what I'm seeing (see attached screenshot). Does this match your view?

post-6-0-35987400-1360016553_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I tested and this worked:

 

.fullwidth #column-main .mcolumn-pad {
    padding-left: 15px;
    padding-right: 15px;
    padding-top: 20px;
}

That's not page specific. 

 

It may be that you need to add in front of .fullwidth something like .page-id-XX, where XX is the page number assigned by WordPress.  You can find this when editing the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I added the code with no change.

 

The view you see is correct.  I just want the text to move down about 10px on every page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Where are you adding the code?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for all the input.  I found out the issue.  I had a CSS LESS error in another area of the custom code I had used for the banner padding.  When I removed that code it solved 2 of my problems!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks Danny,

 

This code does not seem to have any effect. 

 

#site .section-content-area .content-pad {padding: 40px;
}

 

I wonder if there is something else going on with the site that would be interfering with the implementation.

Share this post


Link to post
Share on other sites