Jump to content


Photo
Wicker

Wicker Install Parse Error

wicker

Best Answer ekabox , 31 January 2013 - 01:25 AM

Success! That fixed it. Thank you so much! You rock.

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 ekabox

ekabox

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 12:31 AM

Hi Nick,

 

I am trying to install your Wicker section on our site and I am getting the following error: 

 

Parse error: syntax error, unexpected end of file in \wp-content\plugins\pagelines-sections\wicker\section.php on line 594

 

I have tried installing this section from both the Pagelines Store > Sections area in the admin panel and by manually downloading and unzipping the file in the correct location on our server. I've tried both uploading the zip file and installing it directly from the store).

 

No matter what I do, it seems to crash giving me this parse error. We are hosted on a Windows server and are running PHP version 5.4.4. Pagelines Framework Version 2.4, Developer. Any thoughts? Please let me know if you need any other information.

 

Thanks!

-Dan



#2 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 12:54 AM

Ya this is a tough one. I can't replicate it locally with 5.4.4, or on my crappy host gator account, running php 5.3. I've also gone through the code and dont' see anything out of the ordinary that would cause this, nor have I gotten any other reports of this happening.

 

Do you have a site URL?



#3 ekabox

ekabox

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 12:56 AM

Just sent you a message with our site url. We even tried upgrading our PHP version 5.4.11 and unfortunately it's the same problem. 



#4 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 01:06 AM

Ya I just went all over the php file and everything looks perfect there. Do you have any plugins active? Have to at least rule that out.



#5 ekabox

ekabox

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 01:11 AM

The only plugins we have activated are the Pagelines Sections. We had Simple CSS lite activated, but I just deactivated it and tried again. No dice...

Were you able to try it on another Windows server?



#6 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 01:17 AM

OK check it out just deployed 1.2.2. I *think* i may have solved the issue. There was a short tag in by mistake and some servers choke on it. Go ahead and update and see if that fixes it.



#7 ekabox

ekabox

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 01:25 AM   Best Answer

Success! That fixed it. Thank you so much! You rock.



#8 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 01:32 AM

Awesome!







Also tagged with one or more of these keywords: Wicker, wicker