Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Features went black after Wordpress 3.5 Update.


Question

Posted · Report post

Hi,

 

Just updated WordPress to 3.5 after ignoring it out of fear for the last few weeks. As soon as I did, my feature images went grey. The scrolling still occurs, as well as the numerical button selection, just can't see the images.

 

Any assistance would be greatly appreciated.

 

Site is:

www.imz-ural.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Posted · Report post

Hi Jbekefy

 

The black background is the standard slider background, what the site is saying by showing that is it can't seem to find your images. I see you're using a cache plugin, if you dump the cache file and then deactivate. Then republish each of the slides to see if it resets the images.

 

If that doesn't work, deactivate all third party plugins and see if any of them are causing a conflict with the slider.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Great news!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok thanks. You the feature images for the briefest moment then they go grey. I'll take your advice and report back, thanks for the prompt assistance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You're welcome :-) Please let us know how you get on

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

All set. After deactivating all plug-ins, I discovered the culprit, an accordion plug-in that for whatever reason suddenly started causing problems. I purchased an accordion section tool by elSue and couldn't be happier.

Share this post


Link to post
Share on other sites