Jump to content


Photo
- - - - -

Feature Link URL is not working

fetaures pagelines framework

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 vibekestorm

vibekestorm

    Advanced Member

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2013 - 08:56 AM

Hi

I've set up a website for my customer and included features on the frontpage. But the feature link URL is not working on either of the 4 features.

 

Website:

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Best regards,

Vibeke



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15084 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 21 January 2013 - 10:09 AM

Hi Vibeke,

 

You're using PageLines Version 2.2 the latest version is 2.4, please update to the latest version this should resolve your issue. Remember to perform a background before updating, this is just a precaution.



#3 vibekestorm

vibekestorm

    Advanced Member

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2013 - 10:10 AM

Ok thank you.

Backup + update is what I will do

Have a nice day :)



#4 vibekestorm

vibekestorm

    Advanced Member

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2013 - 11:24 AM

The problem is that when I click on "PageLines Framework 2.4 is available.

Please Login or Register to see this Hidden Content

to setup your PageLines account" it says that there is no new updates awailable?



#5 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 21 January 2013 - 03:58 PM

You have to be logged in , in the dashboard account tab.



#6 vibekestorm

vibekestorm

    Advanced Member

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2013 - 07:09 PM

I am logged in

And still it's telling me "No new updates available"



#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 21 January 2013 - 07:12 PM

Go to the advanced tab, click debug then save.



#8 vibekestorm

vibekestorm

    Advanced Member

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2013 - 07:33 PM

I've done that now.


 



#9 vibekestorm

vibekestorm

    Advanced Member

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2013 - 07:53 PM

Oh my....it takes a long time.



#10 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 21 January 2013 - 07:59 PM

I dont know why the upgrader isnt working. Best thing is to log into your PageLines member area and download the latest ZIP. Then extract it and upload all the files to the pagelines directory on your server using FTP



#11 vibekestorm

vibekestorm

    Advanced Member

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2013 - 08:03 PM

And that will not overwrite any settings in pagelines?



#12 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 21 January 2013 - 08:23 PM

Settings are all stored in the database.



#13 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 21 January 2013 - 08:24 PM

If in doubt, make a backup. Your web host control panel should have a backup utility, most do.



#14 vibekestorm

vibekestorm

    Advanced Member

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2013 - 08:28 PM

Thank you so much for your time. We will take a back up - as we often do - and upload pagelines to the pagelines directory on our server using FTP.



#15 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 22 January 2013 - 04:13 AM

Hi Vibekestorm,

 

We'll leave this post open for you, please let us know if the upgrade resolves your issue or if you still need help :-)







Also tagged with one or more of these keywords: fetaures, pagelines framework