Jump to content


Photo
- - - - -

PlatformPro - WP 3.5 - upload issues

platformpro wp3.5 upload issues

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 07:44 PM

Is anyone else having upload errors on 3.6 -

PlatformPro 1.5.3 (?)

If I update to 1.6 will that solve my upload problems?

Issues with uploads into pages or Media Library or FormidablePro.

 

Site has to go live on Tuesday - afraid to upgrade now - but if I do - do I upgrade the Base child theme as well or only the PlatformPro.

Am not going to switch it to Pagelines at this point - to crucial and enough issues that I can't handle at the moment with uploads to forms.

 

And why don't I see live chat for plus on this site - is it just on my framwork sites?

 

Thanks!



#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 07:56 PM

1.6 added support for wordpress 3.5.



#3 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:16 PM

and what about base - do I upload 1.6 and then reactivate my old base or upload the new base as well and will that keep my custom css?



#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:17 PM

the base theme hasnt changed, no css was changed.

 

All that changed was a couple of js files that fix the broken admin area, thats all.



#5 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:20 PM

Thanks.... So upload PlatformProNew - and then do not activate it - but keep base active or switch back and forth to reactivate base?



#6 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:23 PM

just click the auto update lol.. or download the zip, extract and upload the contents to the platformpro folder.



#7 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:24 PM

Autoupdate wasn't working - I downloaded the zipped file but - the readme says to rename to New and use that??



#8 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:25 PM

Have base 1.3.2



#9 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:26 PM

download the zip, extract and upload the contents to the platformpro folder.



#10 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:39 PM

Thank you - still alive - still cannot complete an upload without an error message:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

 

Tho after the error message - refreshing the library shows the file !

Help? any ideas?



#11 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:42 PM

You need to use FTP. Extract the zip, and upload the files with FTP to the correct folder.



#12 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:47 PM

Did that - and now the PlatformPro admin section looks fine instead of showing every option it is back to normal.

BUT I am still unable to upload files or images w/o error messages and then the file appearing later - this is stopping my forms from completing (the ones that require uploaded documentation).



#13 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 19 January 2013 - 08:55 PM

Found this on WP will try it in the morning:

Hi, I had the same issue, and I solved it adding: define('CONCATENATE_SCRIPTS', false ); in my wp-config.php file just before require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');

seemed to work for a few people - posting in here in case anyone else needs it.....
 



#14 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 21 January 2013 - 11:27 PM

Hi Scoop,

 

Usually an Internal Server Error reflects some error in the server settings.  Since uploading the images is showing the error but still uploading the image, it could be as simple as a setting to show errors, but that's a server setting, not a PlatformPro setting.

 

There may be some discussion on www.wordpress.org. 

 

It seems this isn't related to Platform Pro.  Have you looked there or googled for this issue?



#15 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 04:27 PM

Hi,

 

Anything that I have found on wp.org is related to altering the .htaccess files which breaks the site and my permalinks.

Reluctant to try anything extreme now as the site is live... doesn't seem to be related to Platform Pro at all - is showing up only when 2 plugins are activated and they can't seem to find it either.

FormidablePro & WP e-commerce...... need them both!

For now have disabled all uploads via the forms - and i can manually deal with the rest...



#16 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2013 - 05:15 PM

Okay, should I leave this topic open or mark it as resolved since PlatformPro was uploaded successfully?







Also tagged with one or more of these keywords: platformpro, wp3.5, upload issues