Jump to content


Photo
- - - - -

Facebook like box not working

facebook footer columns like box widget

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 patrman

patrman

    Member

  • Members

  • 26 posts
  • LocationPrague
  • Country: Country Flag

Posted 16 January 2013 - 10:24 AM

I would like to ask you for help. 

My Facebook like box is displayed only on posts - here in footer columns - it works perfectly -

Please Login or Register to see this Hidden Content




However on normal it is not displayed at all. see - www.janpatrman.cz


I tried many different things to get it right. But nothing worked.

 

here is the widget code.

 

<div class="fb-like-box" data-href="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" data-width="175" data-show-faces="true" data-stream="false" data-header="false"></div>

 

Here is the printscreen of my templates is attached.

 

 


Could you please have a look what I have set wrong. Thank you for your help.

Jan

Attached Files



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15269 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 16 January 2013 - 11:42 AM

Hi,

 

The Facebook all in one section is a third party section, therefore you will need to contact the author for assistance.

 

Please Login or Register to see this Hidden Content



#3 patrman

patrman

    Member

  • Members

  • 26 posts
  • LocationPrague
  • Country: Country Flag

Posted 16 January 2013 - 11:54 AM

Hey Danny.

 

I am not using the third party section. I used normal html code generated by Facebook.

 

And when I changed the code (to different link) the wiget for some reason stopped working.



#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15269 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 16 January 2013 - 12:06 PM

OK, I apologise, I assumed you were using the Facebook All in One section.

 

If the widget stops workings, it is either caused by a plugin or the code is not correct. When viewing your homepage, you have three errors which may be causing the issue, it appears the error is related to YouTube?

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

I recommend you review the code provided by facebook and see if there are any errors. If this doesn't resolve the issue, try removing the YouTube embed code, if that doesn't work, disable Plugins.



#5 patrman

patrman

    Member

  • Members

  • 26 posts
  • LocationPrague
  • Country: Country Flag

Posted 16 January 2013 - 09:56 PM

I went through different setting, however, the witget is not working on any page on my site.

 

Even on pages where are not errors.

 

I turned all plugins and Facebook section, but it is still not working.

 

Could there we some hidden setting - do not show html in widget?



#6 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 16 January 2013 - 11:36 PM

And when I changed the code (to different link) the wiget for some reason stopped working.

You changed the code Facebook provided?

 

If that's so, then you need to return to Facebook (FB) for the code for the link you wish. As I understand it, they're specifically coded and that code is not intended to be edited.

 

I have some FB code on my own site and if I try to change it, the entire widget it is in vanishes.  So the best solution would be go back to FB and get the proper amended code and paste that.







Also tagged with one or more of these keywords: facebook, footer columns, like box, widget