Jump to content


Photo
- - - - -

Editor breaking!


Best Answer alisamski , 10 January 2013 - 12:21 AM

FYI. Plugin authors says its a WP core bug... which is committed and should be fixed in 3.5.1 in a few days.

Go to the full post


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 alisamski

alisamski

    Advocate

  • Members

  • 473 posts
  • Framework Version:DMS 2 | DMS 1 | Frameworks | Child Theme
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 08:39 PM

My links in my editor keeps breaking... checked two sites and doing the same thing? Anyone else? Any ideas?

 

using TinyMCE Advanced

 

Please Login or Register to see this Hidden Content



#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 08:41 PM

What do you mean breaking?

 

Have you checked the official support area?

Please Login or Register to see this Hidden Content



#3 alisamski

alisamski

    Advocate

  • Members

  • 473 posts
  • Framework Version:DMS 2 | DMS 1 | Frameworks | Child Theme
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 08:46 PM

Missed that area...
basically creating links does not work...

have text linked to a pdf file... and seems to be fine until you update the page... no link extra paragraphs..

 

This editor is what I have been using for a long time now..

 

Any other suggestions?



#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 08:59 PM

Well I can only recommend asking the plugin authors.

 

PageLines Framework adds nothing to the editor area, apart from the boxes below it.

 

Are there any javascript errors on the editor page?



#5 alisamski

alisamski

    Advocate

  • Members

  • 473 posts
  • Framework Version:DMS 2 | DMS 1 | Frameworks | Child Theme
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 09:10 PM

no errors...

I only ask because its such a popular advanced editor that I thought perhaps others are having issues with it too..

 

and I just upgraded Pagelines... and wordpress 3.5

any recommendations of advanced editors using with pagelines.?



#6 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 09:25 PM

I think that plugin is the only one people really use.

 

I just installed it and it seems to work fine. The link/unlink buttons in the editor are actually WordPress core buttons, but even so i was able to add/remove links and switch between visual and html modes without any issues.



#7 alisamski

alisamski

    Advocate

  • Members

  • 473 posts
  • Framework Version:DMS 2 | DMS 1 | Frameworks | Child Theme
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 09:43 PM

hmmm. I deactivated tinymce and it works ok within wordpress' slim editor.

 

Played also with deactivating plugins... but seems to be an issue... with more than one of my sites...

 

I'll report back if I find anything..

 

Perhaps someone here is also having the same issue.

 

thanks



#8 alisamski

alisamski

    Advocate

  • Members

  • 473 posts
  • Framework Version:DMS 2 | DMS 1 | Frameworks | Child Theme
  • Country: Country Flag

Posted 08 January 2013 - 02:41 PM

Apparently, there are some folks experiencing this. Simon... are you working on a PC?

 

I'm mac based... both in firefox and safari same thing.



#9 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 08 January 2013 - 03:07 PM

no i dont have a pc



#10 alisamski

alisamski

    Advocate

  • Members

  • 473 posts
  • Framework Version:DMS 2 | DMS 1 | Frameworks | Child Theme
  • Country: Country Flag

Posted 10 January 2013 - 12:21 AM   Best Answer

FYI. Plugin authors says its a WP core bug... which is committed and should be fixed in 3.5.1 in a few days.