Jump to content


Photo
- - - - -

Quick slider don't show

Quickslider

Best Answer catrina , 04 January 2013 - 03:55 PM

Please try deactivating all active plugins and see if the problem persists.

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 mnevens

mnevens

    Member

  • Members
  • 24 posts
  • LocationOostende
  • Framework Version:Pagelines Pro 2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 04 January 2013 - 02:51 PM

Hello,

I installed today last wordpress installation with Pagelines Framework 2.3.8.

I activated the Quickslider on my homepage with 4 images.

Hower I cannot see the images.

My site is on url:

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Is there a way to help me?

 

Regards,

 

Marc



#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 04 January 2013 - 03:55 PM   Best Answer

Please try deactivating all active plugins and see if the problem persists.



#3 mnevens

mnevens

    Member

  • Members
  • 24 posts
  • LocationOostende
  • Framework Version:Pagelines Pro 2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 04 January 2013 - 08:28 PM

Hello, I reinstalled pagelines pro 2.3.8 and it worked.

So topic may be closed. :D



#4 mnevens

mnevens

    Member

  • Members
  • 24 posts
  • LocationOostende
  • Framework Version:Pagelines Pro 2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 04 January 2013 - 08:46 PM

Hello, I reopened topic.

 

On a sudden moment slider  images were gone. i closed all active plugins, but still the same problem.

url is

Please Login or Register to see this Hidden Content



#5 mnevens

mnevens

    Member

  • Members
  • 24 posts
  • LocationOostende
  • Framework Version:Pagelines Pro 2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 04 January 2013 - 08:59 PM

I found the bug.

when I copy code in <>custom code (header or footer) like <script src="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" type="text/javascript"></script>; this will bug the slider.

Strange, but I don't know why. Normally this should not affect the slider

 

Other problem...,

when i want to change background color of my nav menu via 'simple css lite plugin', no color will change.

Could you find me the bug