Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Lazy loader is not working on my blog

Question

Posted · Report post

when ever i activate on my blog all my images vanishes. i use 3.5 wordpress elvin !

my blog is www.turtlers.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Posted · Report post

i figured it out !

1st i thought the problem was with jetpack plugin !

but then when i disabled photon in jetpack settings then all m,y pics were fine and lazy loader is working hreat now !

means the conflicting thiong was the photon wioth lazy loader !

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Keep us posted, we'll leave this thread open for you. If you resolve the issue please come back and mark resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had the same issue.  I kept Jetpack Photon and deleted Lazy Loader.  Big speed improvement.  Thanks for the post!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi,

 

Do you have the plugin enabled ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If you view your Page Source you can clearly see LazyLoader is now active. If its still working as intended, I would recommend you disable all non-PageLines plugins and then clear your cache. A plugin maybe causing the issue.

 

I have just this moment checked my test site using latest version of Wordpress/PageLines and LazyLoader is working without any issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thank you danny ! ill check and let you kknow !

Share this post


Link to post
Share on other sites