Jump to content


Photo

Visual Editor not operating

lite editor visual

Best Answer Simon_P , 07 January 2013 - 11:46 PM

Ah right, well the only relevant post I can find is this one: http://wordpress.org...-not-working-29 Where Otto, who is a WordPress Core developer replied to you!

 

Any info you post via private messages are private.

Go to the full post


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 woginaz

woginaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Framework Version:lite
  • Country: Country Flag

Posted 01 January 2013 - 06:45 AM

My Pagelines Lite visual text editor is not operating.

When I want to edit page/post, I am only able to use the text/html tab as the 'visual' tab is inoperable.

 

This was only discovered after I upgraded to PageLines Lite Editiion 1.3.3 on 12/31/2012.

I deactivated all my plugins and the problem still exists.

I even deleted TinyMCE plugin and the problem still exists.

I have cleared my browsers cache and the problem still exists. 

This problem exists on any browser I use.

 

Please help me to learn how to regain the use of my visual text editor.

 

Thank you. 



#2 woginaz

woginaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Framework Version:lite
  • Country: Country Flag

Posted 01 January 2013 - 07:08 AM

looks like it may not be a PageLines issue but rather a WP issue as many others are experiencing the same problem after upgrading to WP 3.5.

http://wordpress.org.../visual-editorĀ 



#3 woginaz

woginaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Framework Version:lite
  • Country: Country Flag

Posted 01 January 2013 - 08:07 AM

Well my other sites that are not using PageLines Theme have operational Visual and Text tabs after upgrading to WP 3.5. So maybe problem is with PageLines.



#4 woginaz

woginaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Framework Version:lite
  • Country: Country Flag

Posted 01 January 2013 - 06:29 PM

Update: looks like my visual editor does not work with Chrome and Firefox but works for IE.
 
Still want to get my visual editor working for Chrome and Firefox.


#5 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 06 January 2013 - 07:29 PM

Likely, this is a plugin conflict.  The recent update of WP 3.5 probably triggered a conflict with one or more of your plugins. Try deactivating them to see if this resolves the issue.



#6 woginaz

woginaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Framework Version:lite
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 04:13 PM

Rob - Thank you for your reply.

 

However, as my first post stated "I deactivated all my plugins and the problem still exists."



#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 05:03 PM

Clear your browsers cache.



#8 woginaz

woginaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Framework Version:lite
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 11:08 PM

Simon - Thank you also for your assistance.

 

However, as my original post states, ....

 

 

I deactivated all my plugins and the problem still exists.

I even deleted TinyMCE plugin and the problem still exists.

I have cleared my browsers cache and the problem still exists. 

 

Any other ideas on how to solve this problem that appears to be affecting many other people?



#9 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 11:19 PM

Sorry what?

 

Many other people where exactly?

 

I dont mind logging into your wp-admin are if you want me to take a look, just PM me your login info.



#10 woginaz

woginaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Framework Version:lite
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 11:33 PM

many other people have posted similar or identical questions in the wordpress forums looking for assistance.

http://wordpress.org...editor?forums=1

 

This issue may not be related to PageLines but would really appreciate any assistance.

 

I'm new to these forums and as such am apprehensive about releasing my login info to others.



#11 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 07 January 2013 - 11:46 PM   Best Answer

Ah right, well the only relevant post I can find is this one: http://wordpress.org...-not-working-29 Where Otto, who is a WordPress Core developer replied to you!

 

Any info you post via private messages are private.



#12 zebrasam

zebrasam

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 January 2013 - 04:52 PM

I am experiencing the same problem



#13 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 08 January 2013 - 05:26 PM

I am experiencing the same problem

Well uninstall the advanced editor.



#14 woginaz

woginaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Framework Version:lite
  • Country: Country Flag

Posted 08 January 2013 - 07:35 PM

my visual editor is back. It's now working again. I don't know what happened or how it happened, but it just magically came back!



#15 zebrasam

zebrasam

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 January 2013 - 12:52 PM

Hi, I uninstalled the advanced editor but the problem persists. The pagelines visual text editor is not operating. I tried both firefox and IE.







Also tagged with one or more of these keywords: lite, editor, visual