Jump to content


Photo
- - - - -

No Menu Being Displayed, Just The Word "menu"


Best Answer Danny , 13 December 2012 - 10:37 AM

Have you actually selected your menu in the NavBar/CrackBar options ?

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 CliffordP

CliffordP

    Advocate

  • Members


  • 474 posts
  • LocationOklahoma
  • Country: Country Flag

Posted 13 December 2012 - 06:28 AM

Please Login or Register to see this Hidden Content

from all pages of 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Tried both parent and child theme and both do the same.

 

NavBar and CrackBar did the same, but BrandNav worked (

Please Login or Register to see this Hidden Content

), so I switched to that for the time being.

However, that's not a good fix because BrandNav doesn't have drop-down menu.

 

I have the latest versions of PL, WP 3.5, and CrackBar and all other PL plugins/sections.

 

Thank you.



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17015 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 13 December 2012 - 10:37 AM   Best Answer

Have you actually selected your menu in the NavBar/CrackBar options ?



#3 CliffordP

CliffordP

    Advocate

  • Members


  • 474 posts
  • LocationOklahoma
  • Country: Country Flag

Posted 29 December 2012 - 05:02 PM

I thought I'd give it a try again, and it's working now. Not sure if it was due to some plugin, section, or other conflict/update/fluke, but it's working again. Just FYI.