Jump to content


Photo
- - - - -

Section Background Image Not Displaying Full Height

css background image

Best Answer Danny , 04 December 2012 - 10:38 AM

AH OK, I thought you were talking about the actually Quick Slider image. The issue you're having is that the background image has a height of 401px but in your custom CSS, you have the height set to 361px.

 

Change the height to that of the image and it should resolve your issue.

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 cerchris

cerchris

    Advanced Member

  • Members
  • 58 posts
  • LocationChristchurch, New Zealand
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 03 December 2012 - 10:39 AM

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Hi there - Having trouble getting the background image of of the quickslider section to display the whole image, it is cutting off above the bottom of the quickslider image. Any suggestions?



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16923 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 03 December 2012 - 11:10 AM

Hi,

 

Unless Im missing something both the quickslider image and the image itself look exactly the same?



#3 cerchris

cerchris

    Advanced Member

  • Members
  • 58 posts
  • LocationChristchurch, New Zealand
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 04 December 2012 - 10:15 AM

Hi Danny

 

see how the background is aligned to the top of the image but stopping before the bottom of the image?

The bottom of the background imge for the quickslider is actually being cut off. Wanted to attach a Screen shot but can't see how?



#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16923 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 04 December 2012 - 10:38 AM   Best Answer

AH OK, I thought you were talking about the actually Quick Slider image. The issue you're having is that the background image has a height of 401px but in your custom CSS, you have the height set to 361px.

 

Change the height to that of the image and it should resolve your issue.



#5 cerchris

cerchris

    Advanced Member

  • Members
  • 58 posts
  • LocationChristchurch, New Zealand
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 05 December 2012 - 02:57 AM

All fixed, attention to the details !!

 

Thanks so much Danny







Also tagged with one or more of these keywords: css, background image