Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Brandnav Submenu's Not Appearing?

Question

Posted · Report post

Hi, strange issue this morning that I have no submenu's appearing in nav .. I've enabled drop down navigation and arrows on drop down menu's in pagelines > site options > header and footer, but no avail. My menu's also appear to be fine.

 

In my development last night at one point I had three menu's all appearing at top of page (experimenting) and ever since went back to using just the brandnav, no dropdowns.

 

Weird. Any suggestions? Are there any dependencies (I deleted a few non-used plugins this morning). 

 

I've tried turning off each of the settings, and turning them back on. I've even tried to build a new menu from scratch and it doesn't contain the menu's either.

 

-Chris

 

link: http://www.virtually-anywhere.com/wp/

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Posted · Report post

Hi Chris.

 

I checked out your site and I see this at the bottom of your site's source code:

 

<!--<div class="my_tweets_block">
	<br />
<b>Fatal error</b>:  Call to undefined function jltw() in <b>/usr/www/users/cweems/virtuallyanywhere/wp/wp-content/themes/pagelines-template-theme/footer.php</b> on line <b>61</b><br />

That is causing your page not to load completely. You'll need to fix that error to see if it helps.

 

Also, make sure you have dropdown nav enabled in Header&Footer (Site Options).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks, Jenny. That seemed to be it. It was commented out but I don't think it was right. I removed the code and navigation is back working!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Excellent, glad that worked for you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites