Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Resolved Images Doesn´t Show In Explorer


Question

Posted · Report post

My images in the sidebars does not show in explorer

I've tried different image sizes ... tried to uninsall / install again ... nothing seam to help.

Anyone having a solution?

Here is a link to one of the images, placed in a contentbox in SB2 (visible i FireF but not in IE9)

<img src="ftp://139884_Master@195.74.38.22/interactb2b.se/public_html/wp-content/uploads/2012/11/BigBottleNeck2-150x150.jpg" alt="bigbottle">

at: http://interactb2b.se/

Greatful for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Posted · Report post

Okay, you're using a plugin that probably is conflicting with other elements or with jQuery, as it's based on jQuery slider.

I don't see any sidebar images at all in FF. But in viewing the page source, I do find your plugin added another copy of jQuery, and a rather old one at that.

Personally, I've tried many of that developer's products for years with not a single success. I'd deactivate the plugin and see if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for your help

After some trouble shooting I found out that the image links were the problem.

Images are now showing up in IE9, as well. Problem solved.

A very missleading thing is that FireF showed the images, in spite of incorrect links!!!

Case closed, thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The topic was marked as resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites