Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Feature Slider Stopped Working After Activate Yoast's Wordpress Seo Plugin


Question

Posted · Report post

We have a site here: fredortho.com

Everything was working fine with the feature slider/rotator until I activated the WordPress SEO plugin by Yoast. Immediately after that the slider stopped working and no longer transitions. No other changes were made.

We're using the slider to pull in posts from the "General" category.

Any help would be greatly appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Posted · Report post

HI,

Which page is the feature slider section active on?

I can see the QuickSlider is active on your homepage, but I am unable to find the page with the Feature section, can you provide a link please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the reply, Danny.

Yeah we had to find another solution, as the clients were about to stab us with pitchforks and other pokey things.

I just put up a temp page with the feature box on it for you to look at. Same issue. It's here: http://fredortho.com/slider/

Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Well according to the browser debug tools, you have a syntax error on line #2 of jquery.js, and thats a wordpress file, have you edited it? If not id suggest reuploading the wordpress files.

Share this post


Link to post
Share on other sites