Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Resolved My Site Disappeared After I Upgraded My Framework

Question

Posted · Report post

hey guys,

my site has gone entirely white (no menus content etc) since i have upgraded my pagelines framework. ive had my web host increase my sites memory limit and i have deactivated all of my plugins and tried to reinstall the framework but still no luck. i am very frustrated. please help. thanks!

www.tedfury.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Posted · Report post

The site is working as expected, tho you have opted to hide it with css ;)


.pagelines {
display: none;
}
[/CODE]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

simon, thanks for the reply, but i guess im not understanding how to correct the problem. i havent adjusted anything with css all i did was upload the new framework to my site. what else should i do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

in your custom css, in the admin, you have what i pasted above.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

okay. how do i fix it? im not very schooled in CSS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

well, just remove it, in pagelines => site options => custom code

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks simon! much appreciated :o !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The topic was marked as resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites