Jump to content


Photo
- - - - -
Open

Page Content Does Not Appear



  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jtunney

jtunney

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Country: Country Flag

Posted 17 November 2012 - 11:01 PM

I'm using a three column layout for my pages. Sidebar 1 is on the left, sidebar 2 is on the right, and the main content is in the middle. I go to edit the page, type some copy into the editing box, hit update and expect the copy to appear on the page, but nothing happens. What am I missing? Here's the page

Please Login or Register to see this Hidden Content

.

Thanks.

John

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 18 November 2012 - 12:23 AM

John, a few questions...

In Dashboard > PageLines > Drag & Drop under Page Content on the Blog Posts tab, do you see PostLoop as an Active Section?

If it's there, please go to the page and make sure you did not check "Hide PostLoop" or "Hide Content" in the PageLines Meta Settings.

Does content show on other posts/pages?

#3 jtunney

jtunney

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 November 2012 - 02:42 PM

PostLoop was not an active section in the Default template.
Thanks.
John

#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 18 November 2012 - 03:58 PM

John,
PostLoop should be active in most of the templates, except for the 404 one in the Content Area.

As soon as it is, the posts should appear.