Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

No Posts Section Disappeared From 404 Template Drag&drop Interface


Question

Posted · Report post

I have created a custom 404 page by adding a Content Box to the Template and added custom text..

Worked perfectly.

I have removed the No Posts section from the Active Sections list by dropping it into the Inactive/Disabled Section.

After that it disappeared and I cannot find it to put it back...

The section.php in its respective folder is intact...

Just there is no possibility to drag it back to the Active sections since there is no No Posts section anymore...

How can I bring it back.

The site is not live yet, but attached the screenshot of the Drag&Drop interface...

Thank you in advance for any suggestions.

post-44229-0-78220300-1353123997_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Posted · Report post

Fixed in next version

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi there, I've just tested this on my test site and got the same result. I've tried to reset everything including going back to the default layout and that section still isn't there. I'll raise this as an issue with out developer theme and continue to find a solution. I'll come back to you as soon as more information is available.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Your quick response is appreciated! Thank you.

Look forward to have any solution later, until then I just use the custom made one...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You're welcome, as soon as we hear back I'll let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites