Jump to content


Photo
- - - - -

Blank Page

blank site

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 hey_jude

hey_jude

    Newbie

  • Members

  • 3 posts

Posted 13 November 2012 - 11:18 PM

I have a major problem. I have a server with five or six sites on it. All the sites are wordpress and all use either Platform Pro or the Pagelines framework. Last week four of the six sites just disappeared. The info is still on the sever. I had made no changes recently nor had I added any plug-ins. I Have called the server support to make sure the server is operating correctly and they assured me it was.

I don't know where to check next. I was hoping that you knew of some issue with either the framework or Platform Pro that may cause an incompatibility or something.

Sites that work are:

Please Login or Register to see this Hidden Content

,

Please Login or Register to see this Hidden Content

,

Sites that don't work:

Please Login or Register to see this Hidden Content

, building4.net

Sites that I have managed to repair but I don't know how:

Please Login or Register to see this Hidden Content

,

Please Login or Register to see this Hidden Content



All the folks at 1and1 told me was there must be a script error. But I just don't know how or where.

Thanks

#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 14 November 2012 - 12:27 AM

enable WP_DEBUG in wp-config.php to show the errors.