Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Resolved Site Status

Question

Posted · Report post

Hi, oddest thing - I am having trouble pulling up my site (ccbsi . com) and pulling up the login panel as well. All other sites pull up ok but this one is slow. I was able to get to it from another computer outside my network but wasn't sure if it was a fluke. Are you able to get to the site ok? Is there anything about the code that perhaps isn't optimized properly? Wasn't sure if that one php file I uploaded before (to clear custom css that broke the backend admin section) did any additional damage or not. I am having my isp look into this issue as the host says the site is fine. Just thought I'd get a WP expert opinion on it as well. Thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Posted · Report post

Hi there, have you edited or inserted an index file anywhere, your site seems to be in a loop. Can't get to the login page at all. This would be a set up issue, so I'd see what your host has to say or if they can resolve internally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I believe it was the host. I called them back and got someone to look into it a bit deeper. Pleaes mark "resolved". Thank you so much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The topic was marked as resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites