Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Resolved Opening Blog Page Give Error In Ie

Question

Posted · Report post

Does anybody know what's happening in IE when you click on 'blog' in the menu?

The site is: IkZetJeOpDeFoto.nl

As far as I know it works just fine in every other browser, but I really do not know why it gives problems in IE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Posted · Report post

Hi Rob, thank you for checking...

I hope you want toe check again, because the problem occurs on an other website: www.IkZetJeOpDeFoto.nl.

When you click on 'blog' in the menu, after a few seconds IE gives the following error:

Internet Explerer has encountered a problem and needs to close.....

:-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I recommend you inform your user to contact Microsoft regarding this issue, if you do a search, google throws up literally hundreds of topics regarding this issue. Once of which was related to Office 2000, this may not be the cause of your users issue. However, they will need to contact Microsoft.

Also, Windows XP is now like 10 years and old and from what I read support for this operating system ended in 2009 and the last stable release was 2008. I recommend you instruct them to upgrade to a new system.

There is nothing you can really say about Windows Vista without wanting to bang your head on your keyboard.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank you all...

Topic can be closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The topic was marked as resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Dear Simon_P I just did and nothing happened....can you please try it for me: the website is http://www.IkZetJeOpDeFoto.nl and when you click on 'blog' the errors occurs....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry dont see any errors

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Simon, thank you for checking!

I got the message from a visitor. IE just quits.... I tried to remove plugins, no effect.

Do you use IE?

Or is anone using IE ? I hope someone can recall the error.

I phoned someone who also uses IE and she also gets an error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

what OS and what ie versin gives the error?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Window XP and Windows Vista

IE8 (and 9?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I don't have IE so I can't see the problem but can you please take a screenshot of the error you're seeing and post it here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Catrina,

since I don't have IE either I would have to ask someone to make a screenshot. I'll hope to do so tomorrow..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Try browserstack.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I just checked IE9 (only version I have) and your site did not throw any errors. Perhaps the visitor was confused by the terms box at the bottom or the message which IE9 creates (both shown at the bottom of the attached image)?

post-6-0-96437200-1352579720_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites