Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Menus Not Working, Created Then Disappear


Question

Posted · Report post

I have created a number of menus in a new WP- PL installation.

Every time I finish creating a menu it actually disappears..from the menu page,

and everything is then greyed out.

http://okanagan-settlement-centre.com

See screen shot... you can actually see the menus I created in the greyed out Theme Locations area.

post-42073-0-53771600-1352225528_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Posted · Report post

Please try deactivating all active plugins and check to see if the problem persists.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Still, doing it.

As soon as I make 1 menu save it, then go to make another..all the menus disappear and everything is greyed out

t.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have completely re-installed Word Press, and without any plugins and the default them the menus are still not working.

Is this a bug in the latest WP? Anyone else having these problems?

Screen shot here of MENU config page

http://okanagan-settlement-centre.com/SS-menus.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've not seen this before, that screen shot if greyed out at the moment as you've not put a menu name in yet. But once you do they shouldn't be vanishing. Sounds an obvious question but are you saving in between creating the next menu? Also are you working from more than one window/tab on the same site? If you saving on one and then saving on the other they overwrite more settings than just the page you're on etc.

Have you added any alterations to the theme which could affect this? Php/Css alterations in the base theme etc. If you could switch themes to the default twenty ten theme, can you save custom menu's in there?

Share this post


Link to post
Share on other sites