Jump to content


Photo
- - - - -

Hook For Custom Divider Not Working - Please Help


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 gavin_launchpad

gavin_launchpad

    Advocate

  • Members

  • 489 posts
  • Country: Country Flag

Posted 06 November 2012 - 11:22 AM

Hello

I have used this hook to successfully add an image to a section as a divider


Please Login or Register to see this Hidden Content



with this CSS



Please Login or Register to see this Hidden Content



However i have just tried to use this


Please Login or Register to see this Hidden Content


with this CSS


Please Login or Register to see this Hidden Content



any ideas?

you can see it all in action here

Please Login or Register to see this Hidden Content



Thanks

#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 06 November 2012 - 04:58 PM

What are the kiboxes?

#3 gavin_launchpad

gavin_launchpad

    Advocate

  • Members

  • 489 posts
  • Country: Country Flag

Posted 07 November 2012 - 10:40 AM

kiboxes are a section that we created based on pagelines boxes. in fact they are pagelines boxes just with encapsulated code.

#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 07 November 2012 - 03:32 PM

The hook is probably not working because it's not a designated hook from this list:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#5 gavin_launchpad

gavin_launchpad

    Advocate

  • Members

  • 489 posts
  • Country: Country Flag

Posted 07 November 2012 - 03:46 PM

ah ok i see

but when i turned the action map on i was able to see/identify hooks for kiboxes.

is there something else that needs to be done for hooks that can be seen in the action map to be usable?

thanks

#6 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 07 November 2012 - 04:41 PM

Maybe the hook is running too late, where did you add the code?

#7 gavin_launchpad

gavin_launchpad

    Advocate

  • Members

  • 489 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 November 2012 - 09:41 AM

i have used the pagelines-customize/functions.php

Please Login or Register to see this Hidden Content


The css is in the pagelines-customize/style.css

Thanks


#8 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 10 November 2012 - 12:56 AM

Hi there, have you managed to resolve this or do you still require assistance. I've just got someone to look over for you, they advised to check there are no quotes around the url for the image. Also I've checked the image link, but I can only see a white rectangle. Is the correct image attached to the divider?