Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

<Code> Is Illegible On Laptop



  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Beny Schonfeld

Beny Schonfeld

    Advanced Member

  • Members
  • 60 posts
  • LocationMiami, FL
  • Framework Version:2.3.3
  • Country: Country Flag

Posted 27 October 2012 - 03:06 AM

Here's a question I hope you can help me with...

On my desktop computer, I can read all the code in the Pagelines CSS/LESS compiler perfectly. The same is the case for pages that show <code> in the content (like when we post code in a forum topic, for example...)

But on my laptop, the code looks like this (screen pic):

Please Login or Register to see this Hidden Content



I'm sure it has to be some setting somewhere... hopefully somebody knows...

Regardless of web browser, it looks like the pic above (Firefox, Chrome and Safari...)

Thanks

#2 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 27 October 2012 - 04:16 AM

Hi there, I can't get that screenshot to come up, keeps going off to other links. Could you try imgur?

#3 Beny Schonfeld

Beny Schonfeld

    Advanced Member

  • Members
  • 60 posts
  • LocationMiami, FL
  • Framework Version:2.3.3
  • Country: Country Flag

Posted 27 October 2012 - 04:42 AM

Hi there, I can't get that screenshot to come up, keeps going off to other links. Could you try imgur?


That's strange... see the pic below, using imgur...

Please Login or Register to see this Hidden Content



#4 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 27 October 2012 - 04:56 AM

Hmmmm, i'm really not sure on that one. Whats the laptop, pc/mac?

#5 Beny Schonfeld

Beny Schonfeld

    Advanced Member

  • Members
  • 60 posts
  • LocationMiami, FL
  • Framework Version:2.3.3
  • Country: Country Flag

Posted 27 October 2012 - 04:58 AM

Macbook pro... I have no idea why it looks like that... On the iMac it looks fine

#6 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16289 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 28 October 2012 - 09:36 AM

Hi,

This isn't related to PageLines as far as I can see. If this is only happening on your MacBook, then I recommend you contact Apple Technical Support and asking them for assistance, for this rather odd issue.

#7 Beny Schonfeld

Beny Schonfeld

    Advanced Member

  • Members
  • 60 posts
  • LocationMiami, FL
  • Framework Version:2.3.3
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2012 - 09:09 PM

Hi,

This isn't related to PageLines as far as I can see. If this is only happening on your MacBook, then I recommend you contact Apple Technical Support and asking them for assistance, for this rather odd issue.


Just thought I'd ask here first to see if anyone had encountered the same thing and how to solve it...

#8 mackenzie

mackenzie

    Advocate

  • Members
  • 333 posts
  • Country: Country Flag

Posted 29 October 2012 - 10:37 PM

The topic was marked as resolved.





Also tagged with one or more of these keywords: Resolved