Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

Postpins



  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 yurasik

yurasik

    Newbie

  • Members

  • 4 posts
  • Country: Country Flag

Posted 21 October 2012 - 04:06 PM

Hi
Postpins are not loading images on my blog. what am I doing wrong?
www.visagephotostudio.com


Thank you,

Yuri

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 21 October 2012 - 09:19 PM

Yuri,

It appears you do not have an image set as the Featured Image (thumbnail) for each post. Post Pins takes that image, not the first image in the post, along with the post excerpt (in the excerpt field) and creates the pin. If you don't structure the posts correctly, they won't pin properly.

If you edit a post with an image in it, click the image upload area. Select the image associated with the post and scroll down to the bottom of the image editing screen. You'll see "Insert as Feature Image" or something like that. Click it. Save.

#3 yurasik

yurasik

    Newbie

  • Members

  • 4 posts
  • Country: Country Flag

Posted 21 October 2012 - 11:11 PM

thank you so much, resolved

#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 21 October 2012 - 11:19 PM

The topic was marked as resolved.





Also tagged with one or more of these keywords: Resolved