Jump to content


Photo
Open

Updated theme, now not working



  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 roniweiss

roniweiss

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 October 2012 - 03:03 PM

Hiya,

My site isn't working properly. :/

I tried in multiple browsers and it's all shot. No dice on activating/deactivating plugins.

roniweiss.com


Thanks for your help,

Roni

Update: Cleared cache on all browsers, restarted computer. It's OK on Chrome, but still wonky on Firefox. Don't get that.

Second update: It looks all clear now... I'm not sure why it looked like that on my end, even after cache emptying and restarting. I'm confused. Thanks for checking.

(Additionally, how do I close or delete my posts?)

#2 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 19 October 2012 - 11:23 PM

Hi Ron, what's not working on your site. Can you clarify? I've checked the link and it seems to be displaying ok.

#3 baily787

baily787

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 18 March 2013 - 10:44 AM

Hi there i just updated my pageline theme and since then my site is not working. Can you please help me get it working again?

 

my site is: www.Opling.com

 

Many thanks

 

Vishal



#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15145 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 18 March 2013 - 10:55 AM

Hi Vishal,

 

Can you please contact our helpdesk and provide admin username and password, so we can investigate the issue.

 

hello@pagelines.com