Jump to content


Photo
- - - - -
Open

Hide This By Default box disappears on Blog Post Template



  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 rlrigdon

rlrigdon

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • LocationSpokane, WA
  • Framework Version:Framework 2.3

Posted 18 October 2012 - 09:24 AM

I am converting an existing site with a lot of posts to a Pageline site. There are several categories of blog posts. Some of them (a comparitively small number) need the ability to include items like boxes or a TwinShot in the main Content area of the single blog Post layout. When I drag anything over there, however, I lose the "Hide This by Default" option - all it says is that there are no options available. If I drag the same items to a page layout, the box is there. ALso if I drag the item to the Header or Footer of the single post layout, the box is there. It's only when it is in the Content area does it disappear.

This is problematic because when I drag boxes, for instance, to the default single Post Layout, boxes start appearing on each and every post out there when only maybe 5% need them. I can go in and modify the individual meta settings for each post to hide them, but I have hundreds of posts to do this with and if something changes, it means having to do everything again. Isn't there a way to turn items off by default for the single post layout like you can on a regular page layout and then go in and turn them on only when needed?

#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16555 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 18 October 2012 - 11:48 AM

Hi,

I'll bring this issue to our developers attention and report here when I have more information.

#3 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 18 October 2012 - 09:46 PM

Fixed in next release.