Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

Background does not show up

Background

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 16 October 2012 - 02:49 PM

Hi there,

At first my background only shows up on half my page, now it totally doesn't show up at all. Can you help me with this?

Ty'!

#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 16 October 2012 - 03:11 PM

Can you please post a link to your site?

#3 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 16 October 2012 - 03:57 PM

It's

Please Login or Register to see this Hidden Content



Ty

#4 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 16 October 2012 - 04:04 PM

It's

Please Login or Register to see this Hidden Content



Ty

#5 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 16 October 2012 - 04:22 PM

Did you upload your background image using the Color Settings in Site Options?

#6 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 16 October 2012 - 06:02 PM

Yes I did

#7 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 16 October 2012 - 06:09 PM

Please deactivate all active plugins, clear your browser cache, and check to see if the problem persists.

#8 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 16 October 2012 - 08:49 PM

The image you have set is a 404 error

Please Login or Register to see this Hidden Content



#9 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 17 October 2012 - 04:09 AM

Thanks Simon! How do I fix this?

#10 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 17 October 2012 - 08:03 AM

I've tried deactivating all plug ins and clearing the cache but the problem still persists. Can you tell me how to set the background image correctly?


#11 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15682 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 17 October 2012 - 08:24 AM

Hi,

Basically the image you're trying to use is giving a 404 error like Simon, mentioned. Therefore, if you're using a Cache plugin, please disable it, cache plugins should only be used if you know how to use them and after the sites design has been completed.

Once you have disabled this plugin, please remove the image from color control and then upload a new image, save your settings and see if this displays.

#12 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 17 October 2012 - 11:57 AM

Hi Danny,

I just tried deactivating all plugin, removing the image and uploading a new one. Still not working. Anything else I can try?

#13 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 17 October 2012 - 11:59 AM

You still have the image set to

Please Login or Register to see this Hidden Content



Click it, its a 404 not found.

#14 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 17 October 2012 - 12:01 PM

You should be considering reducing the amount of images on your site, your page size is over 10MB !!

Please Login or Register to see this Hidden Content



#15 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 17 October 2012 - 01:22 PM

My background image is

Please Login or Register to see this Hidden Content

This is the image I want but I can't get it set to background. The one Simon sees is similar image that I've removed. Dun know why it is still showing up..

#16 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 17 October 2012 - 01:27 PM

And when I go to the media library to view my uploads, the site it takes me to view loads my background correctly. And it is only correct on this preview page. Can you advise?

Ty!

#17 domesticgoddess

domesticgoddess

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • LocationSingapore

Posted 17 October 2012 - 01:37 PM

I resolved it. Thanks much!!

#18 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 17 October 2012 - 03:13 PM

The topic was marked as resolved.





Also tagged with one or more of these keywords: Resolved, Background