Jump to content


Photo
- - - - -

Box titles - that I can see, but that' don't show


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Tanja_L

Tanja_L

    Member

  • Members

  • 29 posts
  • Framework Version:newest pro -version
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 01:33 PM

I use boxes to different things - and often don't want them to have the title shown on my site.

But if I have boxes without titles - it's difficult for me to see, which is which - in the box overview. I have to remember the order etc.
If there's text in the box - I can see that og course in the overview. But I use images in the box -I can't see them unfortantely.
Maybe because it's written HTML code? - as i I don't know.

Is there an easy way around this?

Thanks in advance for any help here :-)

#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 02:32 PM

You should be able to see the box images on the Dashboard. Did you upload these images to the boxes or input them in the box media area?

#3 Tanja_L

Tanja_L

    Member

  • Members

  • 29 posts
  • Framework Version:newest pro -version
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 02:40 PM

I have upload two images:

Please Login or Register to see this Hidden Content



Please Login or Register to see this Hidden Content



  • This is my box - dashboard - with no titles, because if I write any - they show up on the page
  • Then theres how the 4 boxes look ( it IS 4 boxes - even though to are alike)
First I've uploaded the images to the media libary - and then written this code (<p><img class="alignleft" src="

Please Login or Register to see this Hidden Content

alt="" /></p>) under the box HTML tab - content area, yes

Also the image shows up fine under the visual tab in the content area

#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 03:09 PM

You're uploading and adding the images to the wrong place. You need to upload the image using the box meta settings as shown here:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#5 Tanja_L

Tanja_L

    Member

  • Members

  • 29 posts
  • Framework Version:newest pro -version
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 03:12 PM

I'll take a look - thanks :-)

#6 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 13 October 2012 - 12:50 AM

Let us know if you require further assistance Tanja