Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

Box content does not display on home page

box content

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 JamesS

JamesS

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Framework Version:Pro
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 04:08 AM

Boxes are set and working fine on every page except the home page. The home page is set with the same template, but it the content does not display (the words) - although the photos do and the frames.

Please Login or Register to see this Hidden Content



Thoughts?

JS

#2 JamesS

JamesS

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Framework Version:Pro
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 04:36 AM

Solved. Individual page setting was set to 'images only, no text'.

#3 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4979 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 04:37 AM

Hi there, I've checked the html for the page and its saying the boxes have been set to "media box-media only_thumbs" and the only image inside is the bullet point. Could you double check the meta settings for the boxes on that page, they'll be an option to change the display from 'only-thumbs' to full content.

#4 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4979 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 04:37 AM

glad you've resolved :-)

#5 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4979 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 12 October 2012 - 04:38 AM

The topic was marked as resolved.





Also tagged with one or more of these keywords: Resolved, box content