Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

Black Square Appears when click on Blog in menu bar

blog menu

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 znsols

znsols

    Member

  • Members
  • 10 posts

Posted 07 October 2012 - 01:11 PM

Has anyone seen a black image appear under the menu/navigation bar when you click on the Blog menu item? I chave checked in Chrome and Firefox and get same result.

I don't have this on other menu items just the blog page.

Help apprciated or point to the post in forum where this has come up before.

Thanks

Znsols

#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16504 posts

Posted 07 October 2012 - 01:23 PM

Hi,

This is most likely caused by you setting a background image via the options and enabling SuperSizer but the URL for the background image gives a 404.

Please Login or Register to see this Hidden Content



Try uploading a background image for your blog page or disabling this option, this should resolve your issue.

#3 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16504 posts

Posted 07 October 2012 - 01:57 PM

I noticed that you liked my reply, does this mean the issue has been resolved ?

#4 znsols

znsols

    Member

  • Members
  • 10 posts

Posted 07 October 2012 - 02:28 PM

Thanks appreciate the help - found the error

#5 znsols

znsols

    Member

  • Members
  • 10 posts

Posted 07 October 2012 - 02:40 PM

I noticed that you liked my reply, does this mean the issue has been resolved ?


Yes it does thanks

#6 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16504 posts

Posted 07 October 2012 - 02:40 PM

The topic was marked as resolved.