Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

Footer link doesn't have same style as site links



  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 jannon

jannon

    Advanced Member

  • Members
  • 39 posts

Posted 02 October 2012 - 09:35 PM

I've added a link "visit Whidbey Island" in a widget in the footer of this site:

Please Login or Register to see this Hidden Content

but the link isn't red as all the other links on the site are. I tried adding a div and class but it didn't change anything. Shouldn't it pick up the default from the site settings?

#2 batman

batman

    Bat Learning

  • Members

  • 2079 posts
  • LocationBuenos Aires, Argentina
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 02 October 2012 - 11:29 PM

Hi jannon
You can try add in
PageLines > Site Options > Custom Code > CSS Rules

Please Login or Register to see this Hidden Content



#3 jannon

jannon

    Advanced Member

  • Members
  • 39 posts

Posted 03 October 2012 - 12:20 AM

Thanks batman that worked.

#4 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 03 October 2012 - 02:00 AM

Hi Jannon, I'm glad Batman's response worked for you. I'll resolve this thread for you :)

#5 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 03 October 2012 - 02:00 AM

The topic was marked as resolved.





Also tagged with one or more of these keywords: Resolved