Jump to content


Photo

Feature Boxes not showing up on Page


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 suzannemhoenigyahoocom

suzannemhoenigyahoocom

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 05 August 2010 - 02:34 PM

Hello everyone!

Okay, I allowed someone to play with my website, and now all my Feature Boxes are not showing up on my page. But, the Feature Setup is all still there.

http://www.fcsteam.c...gelines_feature

Here is the Page it needs to be attached to:

http://www.fcsteam.c...=19&action=edit

And alas, our website: with NO feature boxes :(

http://www.fcsteam.com/roster/

Also!!!!

As you can see on my website above, on the Roster page, the Rider's Names appear in a row at the top of the Page. There are only 14 names that appear always though (knocking off the 15th forward), but I have 23 riders in all to display. Is there a way to form another row? A different placement? Helpppp!!

Thank you guys so much for what you do!

#2 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 05 August 2010 - 05:09 PM

Add this to your CUSTOM CODE > CUSTOM CSS in the theme options. ` #sub_head { background:repeat; height:70px; } ` Then to get the feature boxes back you need to check the option for it when you edit that page itself. e.g. edit the "roster" page and scroll down for more options and you'll see it

#3 suzannemhoenigyahoocom

suzannemhoenigyahoocom

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 05 August 2010 - 08:12 PM

PERFECT!!!!!!!!!! Thank you so much Adam, you have saved an entire day's worth of work. :) Bless you!