Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

Site just broke, I have no idea why!!!

Site broken framework

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 highreach

highreach

    Advanced Member

  • Members

  • 79 posts

Posted 19 September 2012 - 12:13 PM

Hey guys,
www.changshahua.com

I was working on my site earlier and made a change to one of the "feature sets" by adding a feature. I added, the feature, checked the image on the home page, then checked the link to the site. Everything was fine, and everything linked the way it should. I got a call from a user about 15 minutes later (3 minutes ago) informing me that the site looked "crazy" and that none of the links are working. I checked and sure enough, he is correct. The home page indeed looks "crazy" and all of the links return:

The requested URL /2012/09/18/the-manchurian-incident/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


I have disabled the features on the page, no change. I have unpublished the latest post(Yesterday (which has cause a similar looking issue in the past))


I have not updated anything in over a week.


Please help.


#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 19 September 2012 - 12:26 PM

Your permalinks are broken:

Please Login or Register to see this Hidden Content



Goto wordpress => settings => permalinks and select then save

#3 highreach

highreach

    Advanced Member

  • Members

  • 79 posts

Posted 19 September 2012 - 12:37 PM

holycrapyou'reagenius! Fixed!

Thanks a ton Simon!

#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 19 September 2012 - 12:39 PM

The topic was marked as resolved.

#5 btlinberg

btlinberg

    Member

  • Members

  • 10 posts

Posted 08 November 2012 - 02:48 PM

I just had this exact same thing happen on one of my sites. Do you know how the permalinks break? Such a shocking thing to see the site look completely broken. Thank you for posting the fix Much appreciated!

-brad-