Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

Problem with LaunchPage

launchpage bugs problem pagelines framework

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
24 replies to this topic

#21 joan54

joan54

    Advanced Member

  • Members
  • 59 posts

Posted 17 September 2012 - 12:17 AM

I had the same problem. Black background and layout out of control. That happened when I upgrade to 1.1.5. Fortunately, I had the previous version 1.1 and put that version back and it is working correctly....please, solve this problem or give us instructions on how to install.

#22 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17580 posts

Posted 17 September 2012 - 08:47 AM

Hi,

I have just updated my version of LaunchPage to 1.1.5 and created a new page, filled out the options and then viewed my Launchpage.


Please Login or Register to see this Hidden Content



There, as I mentioned above, can you both you and Stefano, please provide a screenshot of your settings please.

Ah, OK I see the issue now. You were not referring to the actual Launchpage but other pages/posts on your site when the Launchpage plugin has been activated and used.

I have reported this issue to our tracker.

#23 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17580 posts

Posted 17 September 2012 - 09:05 AM

The topic was marked as resolved.

#24 stefanoferruggiara

stefanoferruggiara

    Advocate

  • Members
  • 564 posts

Posted 19 September 2012 - 09:55 AM

Sorry but i dont understand! What i have to do then?? I wait an update.. or what?

#25 signoraglie

signoraglie

    Newbie

  • Members

  • 4 posts

Posted 16 November 2012 - 11:56 AM

Go to: Pagelines Admin Panel > Color Control and remove Color set in

Page Background (Optional)



maybe you have to set a Color in

Content Background (Optional)