Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Resolved Problem with logo


Question

Posted · Report post

Well my first problem is that the logo is not showing at all, second is the logo is suppose to be on the left sidebar up in the corner. I have option number 3 in Select Page Layout for home page. Any idea what my problem is? Or what more I need to do?

Page is here http://www.sailubju.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Posted · Report post

Hi

You can try go to

Pagelines > Drag & Drop > Header

and verify if you have "Branding" in the Active Sections

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I did and it worked, thanks :)

The logo still need to be a little bit more to the left, how do I do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You can try add in

PageLines > Site Options > Custom Code > CSS Rules

#branding .branding_wrap { margin-left: 200px;}

You can change #px as you like

It is advisable to learn how to do this on your own too.

Check out http://www.pagelines.com/wiki/Custom_CSS

If you need more CSS help, make sure you've downloaded Firebug for Firefox

and check out W3 Schools for more info.

http://www.w3schools.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank you, it solved the logo problem and also the navbar position.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No problem, happy to help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The topic was marked as resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites