Jump to content


Photo
- - - - -
Resolved

Slowing down the Feature Slider

feature slider speed custom

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9 replies to this topic

#1 hop2us

hop2us

    Advanced Member

  • Members
  • 64 posts

Posted 11 September 2012 - 05:42 PM

I can't seem to slow down the feature slider. I have the settings on Timeout: 8000 and the Transition Speed: 3000 and it still seems to put about 5 seconds between each slide. Am I misunderstanding the the 8000 should = 8 sec?

Attached Files



#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts

Posted 11 September 2012 - 06:19 PM

You're right, 8000 should equal 8 seconds. Try increasing the transition speed.

#3 batman

batman

    Bat Learning

  • Members

  • 2203 posts

Posted 11 September 2012 - 06:28 PM

Hi catrina
I modify in my forum test de timeout speed to 99999 and always the time is 5 sec = 5000 ms, it seem the maximum.
I modify the transition speed to 10000 and always is 1500 ms
:)

#4 hop2us

hop2us

    Advanced Member

  • Members
  • 64 posts

Posted 11 September 2012 - 07:05 PM

So there is no way to override the max speed? Really?

#5 batman

batman

    Bat Learning

  • Members

  • 2203 posts

Posted 11 September 2012 - 08:13 PM

HI hop2us
I don´t know, wait for a Staff answer.
I´m only a newbie.
;)

#6 hop2us

hop2us

    Advanced Member

  • Members
  • 64 posts

Posted 11 September 2012 - 08:50 PM

OK, I'll be patient... Staff please help!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 11 September 2012 - 09:48 PM

I have these settings, timed it with a stopwatch, exactly 10s between slides, and it took 0.5s to show next as set.

Please Login or Register to see this Hidden Content



#8 hop2us

hop2us

    Advanced Member

  • Members
  • 64 posts

Posted 12 September 2012 - 03:52 AM

thanks Simon. I ended up actually having to put the setting to 15000 to get it to stay for 7 seconds. Very strange, but now it seems to be working!

#9 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17653 posts

Posted 12 September 2012 - 06:37 AM

The topic was marked as resolved.

#10 studio22

studio22

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 30 October 2012 - 08:38 PM

I'm having the same problem. I'm trying to change the feature slider timing to 8 (8000ms) seconds, but it changes in three. I have other Pageline installs and this functionality works fine. Here is the site URL:

Please Login or Register to see this Hidden Content

and a screen shot of my settings. I've tried changing it to 0 (manual) up to 40000 to no avail. This site is running 1.5.3 of the framework. Any help is appreciated.

Screen shot:

Please Login or Register to see this Hidden Content