Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Resolved Banner image missing in Internet Explorer


Question

Posted · Report post

I'm sure I'll be able to work around this but annoyingly the image used for the banner at http://elementally.net/ is not showing up in IE.

Any ideas about why?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Posted · Report post

Thanks Rob - only just seen this but will add your solution to a new post I raised.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The topic was marked as resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Your image is 901px wide and with the text area of the banner, that, plus padding and margins exceeds the maximum space the banner may occupy. The element css code requires that the banner be 100%, so it's not resized or scaled to fit (which is normal). The best way to fix this is to manually resize your image in a graphics editor considering all the padding, margins and the text area (bits showing now). Subtract the total width of those from the width of your canvas area and that's the number to size the width of the image to, save and upload.

It should work then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank you for your reply (and sorry to take so long to get back to you).

Well I just made the image a background instead, for now. Need to get this one up there so now at http://blog.aliumpartners.com and showing in IE (apart from 1 pixel width on the left - curses!).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Add this to Custom Code in CSS Rules:


#banners .banner-area {

    margin: 0 0 0 -1px;

}

Let us know if that works.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites