Jump to content


Photo

Help with BuddyPress and Wordpress MU setup for WhiteHousePro?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 federalist1

federalist1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 02 December 2009 - 12:12 AM

Can I get some help patching the WhiteHousePro theme with BuddyPress and bbPress? My hosting company could not solve this for me. Per my hosting company: Staff 01/12/2009 18:02 Hello, I have upgraded the BuddyPress but it seems that this has not fixed the issue. That is why I have set the default theme for the blog to the BuddyPress default one and the plugin is working fine with it. It seems that the issue you have experiencing is caused from the theme you are using. It is not created to support the BuddyPress functions. In order to have this fixed you may need to contact the developers of the theme as long as it is a professional one. They should be able to patch it for you and add support for the BuddyPress component which on the other hand will allow the forum to be used on your website as well. Should you have any further questions or comments please do not hesitate to contact us. Best regards, G_____ R____ Technical Support Team TMDHosting.com

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 02 December 2009 - 11:09 PM

The BBPress plugin for the theme has been launched (at least for iBP with the other themes coming) As I understand it, BuddyPress is very different from WP. However, the themes should be 'portable' to it but adding this as a feature would take some work.

#3 federalist1

federalist1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 03 December 2009 - 12:20 AM

This sounds great but I don't think the theme will work with my new setup of MU and BuddyPress since bbPress is integrated in to both now.