• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

iblogpro 5 install error

Question

Posted · Report post

I am getting the following error on my new site when i try and install the iblogpro 5 theme from the page lines store. Fatal error: Class 'PageLinesThemeSupport' not found in .../wp-content/themes/pagelines-iblogpro5/functions.php on line 8 What am i doing wrong? how do i fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

For some reason, iBlogPro5 is installing in the wrong location. Likely, someone moved or renamed it. As a result, the parent cannot find the child theme to install it properly. Does anyone have FTP access to your site besides yourself? I'd suggest removing that pagelines-iblogpro5 folder and its contents by FTP and trying again. Let us know how it goes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I've done it more then once and the same thing happens I'm the only person who has access to my site. I just recently started this new site, installed page lines framework, added a few pages, then bought and downloaded the new theme. Went into the pagelines store and clicked "install". Activated the theme and the above error keeps popping up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

ok, i got it to work. I uninstalled page lines, and reinstalled it all. I do have a new issue. My menu bar doesn't look like the live demo of iblogpro5, and the page lines logo is missing from top and bottom. Ive double checked by again uninstalling both pagelines and the iblogpro theme, and then reinstalling page lines, and the Pagelines logo and the leaf at the bottom are not loading. When i install the iblogpro now, i no longer get the error, however the page lines logo and leaf are still not loading, and more importantly the menu bar up to looking nothing like the one on the live demo. http://hireconrad.com/hireconrad/here/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I've figured out the missing images issue, but my menu bar still looks wrong. [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v222/Vio1/menu-bar.jpg[/IMG]

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi, Login to your Wordpress Admin Dashboard > PageLines > Drag and Drop > Header, then drag and drop the Nav Classic section into the active sections area and then remove the NavBar section to the Available / Disabled Sections. Once completed, go to your website and refresh the page, the navigation should now look the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ive done as Danny suggested, and the menu bar looks better, but not the same as the iblogpro 5 demo. here is a comparison: [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v222/Vio1/menu-bar-different.jpg[/IMG] the theme demo menu bar is different in the following ways: 1) taller 2) text is easier to read and more clear 3) the separator lines between menu options extends all the way down to the bottom of the bar 4) the selected page is highlighted dark on the demo, and highlighted white on my page

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0