Sign in to follow this  
Followers 0

Page content displaying HTML

4 posts in this topic

Posted · Report post

I have a page that I want to display a list of links. I have entered Intellicast in the page editing area. When I view the page, the HTML is displayed as if it were text. What am I missing? Thank you, Brian Heitz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You need to add this code to HTML editor instead of in regular editor mode on the page editor. Also, you can get rid of the semi-colon at the end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

In the page editing screen, are you adding these links in Visual Mode or HTML Mode? There are tabs top right of the editing area. Use HTML and see if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks to Catrina (not sure how that semi-colon got in there -- it's not in the page's html) and thanks to rangelone (used both modes and it still didn't work). I believe it was a copy-and-paste problem. I was pulling stuff from an older version of the site, using that as a starting point for the page. For my own piece of mind, I decided to create a new page and type in the html from scratch. It worked. I said a few choice words then moved on to complete the page. Thanks again everyone for the responses.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0