• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

PostPins not showing properly on iPhone

Question

Posted · Report post

I cannot find out what is causing this issue, but the postpins plugin on my site http://www.creatov.nl is not showing up properly. It is not limiting itself to 1 column. Is there someone who can help me out with this? 2012-07-16_15-10-04.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

I don't use the plugin, so I'm unfamiliar with its settings. Does it say it will be responsive in one column? Does the site navigate to the other pins?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

The normal behavior of the plugin (and you can see that with your desktop browser) this is what is normally does. So I do not understand how it has to work and why it doesn't work like than on iPhone. Maybe the top menu, but that is also PageLines standard...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm not sure what could be the discrepancy between a computer browser and iPhone's browser. You may need to contact the plugin creator to see if they have better insight since I'm not so familiar with this plugin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

In my idea PageLines is the creator of this plugin: http://www.pagelines.com/store/sections/pagelines-postpins/ So I do not know I've to talk to...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Creatov, Can you post your Layout Settings here please or screenshot them so we can see. As what should happen is that the PostPins should be in one column and appearing underneath each other.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Here are the screenshots with the Layout settings for the PostPin plugin: Site defaults: [url="http://www.screencast.com/t/37AETCVjXo"]http://www.screencast.com/t/37AETCVjXo[/url] Blog Page options: [url="http://www.screencast.com/t/EsTzXvUROJf"]http://www.screencast.com/t/EsTzXvUROJf[/url] The overall layout Settings: [url="http://www.screencast.com/t/Dlp9Fue54"]http://www.screencast.com/t/Dlp9Fue54[/url] To be complete, I've added some extra CSS for the postpins plugin: [code].postpin .pin-meta a:hover { border-bottom: 1px solid #E37222; color: #333; } .postpin .pin-img, .postpin .pin-img img { border-radius: 4px; }[/code] That's all I think or do you need more?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks for the information Creatov. As a test can you remove the 220px width value from Blog Page settings and see if this resolves the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Still no solution: [url]http://www.screencast.com/t/YcEwjwJa[/url] Now I have 1 row, but this one is too wide.. That's strange. Something is making the body section of the post-pins plugin too wide, but I cannot figure out what... If you have any idea what can cause this, I'll be very happy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Wow, now I have finally a fix... The settings I have changed is the Site Design Mode, changed it from Full-Width Sctions to Fixed0Width Mode [url]http://www.screencast.com/t/Jm1aWmeMKAJf[/url] I do not understand this... That should not be any difference. But for now I'm happy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Creatov, Thank you for bring this to our attention, I am unsure whether or not this is a bug. I will let our developers know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0