Jump to content


Photo
- - - - -

custom css not loaded after update


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 bluecloud

bluecloud

    Advanced Member

  • Members
  • 44 posts
  • LocationHillegom
  • Framework Version:latest (always)
  • Country: Country Flag

Posted 09 July 2012 - 12:38 PM

After the update to 2.2.2 my custom css is not loaded anymore. This happened also with the previous update to 2.2.1. What is happening, this is a kind of frustrating? The css style.css is in the folder plugins/pagelines-customize and all was working ok before the update. I have disabled/deleted the customize plugin and re-installed it but without any success.

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 09 July 2012 - 06:44 PM

Usually when this happens, it means that there's an error in the CSS. Often simply a deprecated element. Copy the CSS from the style.css to this site and it will validate it for you... finding any possible errors: http://jigsaw.w3.org/css-validator/

#3 bluecloud

bluecloud

    Advanced Member

  • Members
  • 44 posts
  • LocationHillegom
  • Framework Version:latest (always)
  • Country: Country Flag

Posted 09 July 2012 - 07:08 PM

I have checked it and it came out with some errors. I removed them, but the css is still not loaded.
I pasted the complete css (including the errors according to the css validator) into the custom code from the site options and then it working ok.

Even a very basic stylesheet like this is not loaded:
style.css
 
	p {
	    color:#1e88bf;
	}

I can also not see it as a the stylesheet link in the source code

#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16316 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 10 July 2012 - 10:15 AM

Hi, Can you provide a link to the website in question please.

#5 bluecloud

bluecloud

    Advanced Member

  • Members
  • 44 posts
  • LocationHillegom
  • Framework Version:latest (always)
  • Country: Country Flag

Posted 10 July 2012 - 10:28 AM

www.bluecloudcompany.com/nl/ It is a multisite installation

#6 Jenny

Jenny

    Advocate

  • Unicorn Store Dev

  • 2924 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 10 July 2012 - 04:02 PM

Could you paste your entire custom CSS code to http://paste.pagelines.com/ and provide us with the link?

#7 bluecloud

bluecloud

    Advanced Member

  • Members
  • 44 posts
  • LocationHillegom
  • Framework Version:latest (always)
  • Country: Country Flag

Posted 10 July 2012 - 06:40 PM

http://paste.pagelines.com/9jz

#8 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 11 July 2012 - 03:25 AM

Based on looking at some of the selectors, you may need to change them so that the CSS is applied to the layout. For example, the selector .masthead-title needs to be changed so that the CSS attributes can apply to this title (it might need to be changed to h1 or some other title selector for the masthead).

#9 bluecloud

bluecloud

    Advanced Member

  • Members
  • 44 posts
  • LocationHillegom
  • Framework Version:latest (always)
  • Country: Country Flag

Posted 11 July 2012 - 09:13 AM

Hi Catrina Ok, maybe my css is not exactly correct, but this is not my main problem (I pasted the css in the custom code and this is working ok). The problem is that style.css is not loaded at all. Before the update to version 2.2.2 it was loaded (through the PL Customize plugin) and working correct. After the update to 2.2.2 the css it is not loaded anymore. Even a very basic stylesheet like the in one in a post above. In the source code I can also not find the link to the stylesheet (the customize plugin is installed and activated)

#10 bluecloud

bluecloud

    Advanced Member

  • Members
  • 44 posts
  • LocationHillegom
  • Framework Version:latest (always)
  • Country: Country Flag

Posted 11 July 2012 - 12:55 PM

The problem is probably not the css, but something with my customize plugin. It does appear in the PL store and is activated, but I can not see it in the plugin sections from the WP admin panel.

#11 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 11 July 2012 - 07:09 PM

Try creating a style.less file, and putting your css inside of it, in your customize plugin.