Jump to content


Photo
- - - - -

2.2.2 - Feature HTML Not Recognized?


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 raezerj

raezerj

    Advanced Member

  • Members
  • 81 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 July 2012 - 03:14 PM

So...all of our feature sets use the Feature HTML option. Now with the 2.2.2 update, all of our features are blank. Please advise.

#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 08 July 2012 - 04:46 PM

Have you already tried deactivating plugins one by one to see if the issue persists?

#3 raezerj

raezerj

    Advanced Member

  • Members
  • 81 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 July 2012 - 06:36 PM

Yes, I deactivated all plugins and the HTML still didn't show. You can see the current empty Feature on our homepage: www.approachguides.com

#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17580 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 09 July 2012 - 08:41 AM

Hello, Would it be possible to take a screenshot of all your features options please, so we can see how you have your features setup.

#5 hibbsy78

hibbsy78

    Advocate

  • Members

  • 303 posts
  • LocationStaffordshire
  • Framework Version:DMS 2.1.8
  • Country: Country Flag

Posted 09 July 2012 - 08:57 AM

Are you using Wordpress HTTPS ? This caused my feature images not to display.

#6 cjabaley

cjabaley

    Member

  • Members
  • 20 posts

Posted 09 July 2012 - 09:05 AM

Just to add something from the discussion over here:
www.pagelines.com/forum/discussion/20583/2.2.2-feature-slider-background-images-not-appearing

With Wordpress HTTPS disabled, feature background image source code in the HTML code is as follows:
 background-image: url('http://www.example.com/wp-content/example.jpg');"

With Wordpress HTTPS enabled, feature background image source code is as follows:
 background-image: url('http://www.example.com/example.jpg);"

Note the lack of a trailing ' - which is causing a 404 when you try to pull example.jpg)" instead of example.jpg.

Reverting to Wordpress HTTPS 3.0.4 from 3.1 solves this problem for reasons unknown to me.

#7 Stefan

Stefan

    Business Manager

  • Administrators
  • 158 posts
  • LocationTransylvania
  • Framework Version:trunk
  • Country: Country Flag

Posted 09 July 2012 - 12:09 PM

Hey cjabaley, Excellent input! Can you advise raezerj on downgrading WordPress HTTPS to 3.0.4 until a fix is pushed? I see the legacy releases aren't available on the plugin's WordPress page so if you have one yourself it would be awesome! :) Thank you!

#8 cjabaley

cjabaley

    Member

  • Members
  • 20 posts

Posted 09 July 2012 - 08:43 PM

Legacy releases are here: http://wordpress.org...tps/developers/

#9 raezerj

raezerj

    Advanced Member

  • Members
  • 81 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 July 2012 - 11:38 PM

Here are the screenshots of my feature settings: http://resources.app...s/Features1.png http://resources.app...s/Features2.png My issue may be different than cjabaley. I'm not using a background image (and don't believe I'm using HTTPS). All of the code is in the Feature HTML area.

#10 Jenny

Jenny

    Advocate

  • Unicorn Store Dev

  • 2924 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 10 July 2012 - 04:00 PM

Does this topic help: http://www.pagelines...p-blank#Item_11

#11 raezerj

raezerj

    Advanced Member

  • Members
  • 81 posts
  • Country: Country Flag

Posted 12 July 2012 - 12:19 AM

Not sure I understand. I only use HTML for the feature (to make it look like the homepage of www.approachguides.com does now -- more or less). Are you suggesting I put the image as the Feature Background image? Where do I put the rest of the HTML? Won't that stretch my image and make it look funky?

#12 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 12 July 2012 - 02:26 AM

What is the image you are trying to add?

#13 raezerj

raezerj

    Advanced Member

  • Members
  • 81 posts
  • Country: Country Flag

Posted 12 July 2012 - 03:34 AM

The current image and text that is now static on the homepage (http://www.approachguides.com/) used to be a rotating feature of 3-4 guidebooks formatted more or less the same.

#14 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17580 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 12 July 2012 - 09:56 AM

Hi, I can you disable all non-PageLines plugins and active the feature slider on your homepage please, then reply here informing us when you have done so.